Nerja villa met prive zwembad te koop

Omschrijving van Nerja villa met prive zwembad te koop

Prijs: € 720.000,-
Woonruimte: 226 m2
Zwembad: Prive
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3

Unieke kans in Zuid Spanje; te koop vrijstaande nieuwbouw villa met prive zwembad en korte afstand naar het strand van Burriana in Nerja.

Begane grond met een ruime woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer en toegang naar tuin op het zuiden met privé zwembad.

Op de 1e verdieping zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers. Er is een dakterras

In de kelder met daglicht is een dubele garage en een bergruimte van 42m2

Ligging zeer dichtbij het Burriana strand. 

 

 


Foto´s van Nerja villa met prive zwembad te koop


In de omgeving van Nerja villa met prive zwembad te koop

De wijk Burriana is gelegen direkt aan de Middellandse zee in Nerja. De wijk kent een grote variatie aan woningen. U vindt hier diverse woning type; appartementen, villas met prive zwembad, geschakelde woningen, vrijstaande huizen, rijwoningen en appartement complexen. Aan de boulevard van Burriana vindt u moderne appartementen met fantastisch uitzicht over zee. De boulevard van Burriana heeft vele restaurants en tapasbarren en u vindt hier het gezellige strand. Overweegt u een huis te kopen in Zuid Spanje? Dan is een woning in Burriana een goede keuze. Korte afstand naar zee en het centrum van Nerja.

Het authentieke Nerja is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd. 

Voor meer informatie over het kopen van een woning of appartement in Nerja Zuid Spanje, neemt u gerust kontakt met ons op. Villandalux is een gecertificeerd Nederlands Makelaarskantoor in Nerja - Andalusie.


De faciliteiten van Nerja villa met prive zwembad te koop

Exterieur

Prive zwembad

Ligging van Nerja villa met prive zwembad te koop