Maro MA1579

Omschrijving van Maro MA1579

Prijs: € 180.000,-
Woonruimte: m2
Zwembad: N.V.T.
Slaapkamers: N.V.T
Badkamers: N.V.T

Bouwperceel in Maro

Perceel van 89 m2 met mogelijkheid van een project met 2 woningen van 90 m2 en 85 m2.

Gelegen in het prachtige Maro, aan de voorzijde ligging aan een van de leukste straten van Maro en aan de achterzijde grenzend aan groene zone en zeezicht. Dit bouwperceel biedt de mogelijkheid voor het bouwen van 2 woningen van 90 m2 en 85 m2 (of voor het bouwen van 1 grote woning). Er kan een kelderverdieping + begane grond + verdieping 1 gebouwd worden, + een dakterras.

 


Foto´s van Maro MA1579


In de omgeving van Maro MA1579

Mooi bouwperceel in Maro

Maro ligt op enkele kilometers van Nerja, in Andalusië Zuid Spanje. Maro is een klein dorpje en tegelijkertijd deelgemeente van Nerja. Het kleine plaatsje telt ongeveer 800 inwoners. Maro ligt aan de kust en heeft een prachtig strand. Het strand van Maro is een van de mooiste stranden in Andalusië. De wateren zijn ook perfect om in te gaan snorkelen of duiken. Cuevas de Nerja vindt u in Maro. In deze beroemde grotten zijn prachtig om te bekijken en hebben oude muurschilderingen van geschat 42.000 jaar oud. 

Kortom, Maro heeft een prachtige omgeving en ligt dicht bij het levendige Nerja. De steden Malaga en Granada zijn goed bereikbaar voor een leuk dagje weg. Ziet u het helemaal zitten om in deze prachtige omgeving uw (tweede) huis te kopen? Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar uw droomhuis aan de Costa del Sol. VillAndalux heeft huizen van Malaga tot aan La Herradura en is gespecialiseerd in de omgeving van Nerja, Torrox Costa en Frigiliana. Een vakantiewoning, tweede huis of verhuizing naar Zuid-Spanje is niet niks en daar ondersteunen wij u graag mee van begin tot eind.

Altijd al een huis willen bouwen in de Costa del Sol? VillAndalux is een gecertificeerd Nederlands makelaarskantoor in Nerja. Bent u op zoek naar een koopwoning, vakantiehuis, tweede woning of investering in onroerend goed? Dan kan VillAndalux u ondersteunen in deze zoektocht.


De faciliteiten van Maro MA1579


Ligging van Maro MA1579