Nerja NE1524

Omschrijving van Nerja NE1524

Prijs: € 159.900,-
Woonruimte: 76,6 m2 m2
Zwembad: N.V.T.
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Te koop op loopafstand van het centrum van Nerja Zuid Spanje, dit appartement met 3 slaapkamers en 1 badkamer.

Indeling:

Entree met toegang tot de woonkamer. Vanuit de woonkamer toegang tot het terras met uitzicht over zee en de bergen. Keuken met inbouw apparatuur en een kleine berging met wasmachine. Er zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Klein balkon op het Oosten. Het appartement ligt op de 2e verdieping van een appartementengebouw zonder lift, in de Parador area in het centrum van Nerja. 

 


Foto´s van Nerja NE1524


In de omgeving van Nerja NE1524

Dit appartement is ideaal gelegen op zeer korte afstand van het strand en het centrum van Nerja in een rustig appartementencomplex.

Het authentieke Nerja is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd. 

Voor meer informatie over het kopen van een huis, villa of appartement in Nerja Zuid Spanje, neemt u gerust kontakt met ons op. Villandalux is een gecertificeerde Nederlandse Makelaar in Nerja - Andalusie. U vindt ons kantoor aan de Calle Los Huertos 97 local 3 in het centrum van Nerja


De faciliteiten van Nerja NE1524

Exterieur

Balkon
Uitzicht op de bergen
Centrum op loopafstand
Winkels op loopafstand

Ligging van Nerja NE1524