Torrox Costa TO1503

Omschrijving van Torrox Costa TO1503

Prijs: € 177.000,-
Woonruimte: 81 m2
Zwembad: Gemeenschappelijk
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2

Modern nieuwbouw complex, gelegen in El Morche (Torrox), 72 appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers en verschillende types.
Gelijkvloerse appartementen met grote terrassen, eerste en tweede verdieping met glazen terrassen en penthouses met grote terrassen en alle appartementen met een uitzonderlijk uitzicht.
Alle woningen zijn inclusief parkeerplaats en berging.
Afgesloten ruimte met zwembaden en gemeenschappelijke tuin.
EERSTE KWALITEITEN


Foto´s van Torrox Costa TO1503


In de omgeving van Torrox Costa TO1503

Nieuwbouw complex vlakbij zee in El Morche, Torrox Costa

Dit complex is gelegen vlakbij zee in El Morche, Torrox Costa met zijn mooie lange boulevard vol met restaurants en winkeltjes en vlakbij het mooie gezellige Nerja

Het meerdere malen tot mooiste witte bergdorpje van Andalusie verkozen Frigiliana ligt op ongeveer 10 km afstand en het bruisende Malaga op 60 km. 

Het betoverende Granada ligt op een uur rijden met direct daarachter de prachtige Sierra Nevada met dus een skigebied met meer dan 100 km piste op ongeveer 100 km afstand.

Neem een Nederlandse makelaar wanneer u een huis wilt kopen in Nerja, Torrox Costa en omgeving.
Voor meer informatie over het kopen van een huis of appartement in Nerja, Torrox Costa en omgeving in Zuid Spanje, neemt u gerust kontakt met ons op. Villandalux is een gecertificeerde Nederlands Makelaar in Nerja - Andalusie. Wij helpen u in uw eigen taal en maken u wegwijs in de Spaanse onroerend goed markt. Wij kunnen voor u bemiddelen, zelfs wanneer de woning bij een andere makelaar te koop staat. De Spaanse onroerend goed markt is wezenlijk anders dan in Nederland. Het is heel belangrijk een betrouwbare makelaar in de arm te nemen die uw taal spreekt, op de hoogte is van alle regels in Spanje en die u kan begeleiden in het aankoopproces. Wij helpen u graag verder. 


De faciliteiten van Torrox Costa TO1503

Exterieur

Gemeenschappelijk zwembad
Centrum op loopafstand
Winkels op loopafstand
Strand op loopafstand
Goede afwerking
Goede locatie

Ligging van Torrox Costa TO1503