Torrox vrijstaand huis te koop 2 slaapkamers

Omschrijving van Torrox vrijstaand huis te koop 2 slaapkamers

Prijs: € 335.000,-
Woonruimte: 135 m2
Zwembad: N.V.T.
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1

Te koop dit vrijstaande huis met garage en prachtige tuin in Torrox Costa

Deze vrijstaande villa met 2 slaapkamers is gelegen in Torrox Park op korte afstand van het strand en de boulevard van Torrox Costa.

Entree met toegang tot ruime woonkamer. Keuken met alle inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer toegang tot de ruime serre aan de achterzijde van de woning en met prachtig uitzicht op de tuin. 

Slaapkamer met uitzicht op tuin, airco en inbouwkast.

Badkamer met bad, toilet, douche en wastafel.

Slaapkamer met inbouwkast.

Garage en oprit. Achter de garage is een kamer gelegen en extra bergruimte met aansluiting voor wasmachine. Deze ruimtes kunnen ook omgebouwd worden tot een appartement.

Grote tuin rondom de woning met volwassen palmbomen, jacuzzi en diverse terrassen.

De gehele woning is voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas, tegelvloeren.

Het huis is gelegen in de geliefde wijk Torrox Park op korte afstand van het strand van Torrox Costa. 

Real estate agent Villandalux in Nerja; reliable address for buying a house in Nerja, Torrox Costa and surroundings at the Costa del Sol in South Spain.


Foto´s van Torrox vrijstaand huis te koop 2 slaapkamers


In de omgeving van Torrox vrijstaand huis te koop 2 slaapkamers

Omgeving van villa TO1486 in Torrox Park in Torrox Costa

Torrox Costa is een populaire vakantiebestemming met zijn lange boulevard met de restaurants en tapasbarren. Ook in de winter blijft Torrox Costa levendig. Torrox Costa is gelegen op 60 kilometer van de luchthaven van Malaga en is gemakkelijk bereikbaar. Torrox Costa heeft samen met Nerja, het beste klimaat van Europa, wat zorgt voor niet te hete zomers en zachte winters. De ideale bestemming om vakantie te vieren en zo ook om uw woning te kunnen verhuren.

Overweegt u een huis te kopen vlakbij Nerja, lees hieronder wat Nerja u te bieden heeft

Het authentieke Nerja is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd. 

Neem een Nederlandse makelaar wanneer u een huis wilt kopen in Nerja, Torrox Costa en omgeving.

Voor meer informatie over het kopen van een huis of appartement in Nerja, Torrox Costa en omgeving in Zuid Spanje, neemt u gerust kontakt met ons op. Villandalux is een gecertificeerde Nederlands Makelaar in Nerja - Andalusie. Wij helpen u in uw eigen taal en maken u wegwijs in de Spaanse onroerend goed markt. Wij kunnen voor u bemiddelen, zelfs wanneer de woning bij een andere makelaar te koop staat. De Spaanse onroerend goed markt is wezenlijk anders dan in Nederland. Het is heel belangrijk een betrouwbare makelaar in de arm te nemen die uw taal spreekt, op de hoogte is van alle regels in Spanje en die u kan begeleiden in het aankoopproces. Wij helpen u graag verder. 

 


De faciliteiten van Torrox vrijstaand huis te koop 2 slaapkamers

Interieur

Airco

Exterieur

Zeezicht
Winkels op loopafstand
Goede locatie

Ligging van Torrox vrijstaand huis te koop 2 slaapkamers