Nerja modern appartement oasis de capastrino te koop

Omschrijving van Nerja modern appartement oasis de capastrino te koop

Prijs: € 340.000,-
Woonruimte: m2
Zwembad: Gemeenschappelijk
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2

Te koop dit moderne appartement in Oasis de Capistrano in Nerja.

Onlangs volledig gerenoveerd met veel buitenruimte met jacuzzi. Het appartement heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers en alles is nieuw en van hoge kwaliteit.
Dit appartement heeft een uitstekende verhuurgeschiedenis.

Uitzicht op de prachtige tuinen van Oasis de Capistrano. Er zijn 3 gemeenschappelijke zwembaden op de urbanisatie. Deze urbanisatie staat bekend als een van de mooiste van Nerja.

Gelegen op korte afstand van het Burriana strand in Nerja.

Mogelijkheid om een woning te kopen op zeer korte afstand van het Burriana strand en in een zeer geliefde wijk. Ook interessant voor de verhuur. Informeer bij de verhuurafdeling van de Nederlandse Makelaar Villandalux naar de mogelijkheden.

Wilt u een huis of appartement kopen in Nerja Zuid Spanje. Neem dan contact met ons op en wij begeleiden u graag op uw zoektocht naar uw droom huis of appartement in Nerja Zuid Spanje.


Foto´s van Nerja modern appartement oasis de capastrino te koop


In de omgeving van Nerja modern appartement oasis de capastrino te koop

Appartement kopen in de prachtige Urbanisatie Oasis de Capistrano in Nerja in Zuid Spanje.


Gelegen op ongeveer 600 meter van het mooie Burriana strand en op 2 km. van het gezellige centrum van Nerja.

Nerja ligt op 60 km van het levendige Malaga waar de dichtsbijzijnde luchthaven is.
Granada met het imposante Alhambra ligt op een kleine 100 km.

Vlakbij gelegen ligt Frigiliana dat meerdere malen uitgeroepen is tot mooiste witte bergdorpje (Pueblo blanco) van Andalusie.

De wijk Oasis de Capistrano is gelegen op korte afstand van de Middellandse zee in Nerja. De wijk kent een grote variatie aan woningen. U vindt hier diverse woning type; appartementen, geschakelde woningen, halfvrijstaande huizen, rijwoningen en appartement. Oasis de Capistrano is gelegen op korte afstand van  de boulevard van Burriana. De boulevard van Burriana heeft vele restaurants en tapasbarren en u vindt hier het gezellige strand. Overweegt u een huis te kopen in Zuid Spanje? Dan is een woning in Oasis de Capistrano een goede keuze. Korte afstand naar zee en het centrum van Nerja.

Het authentieke Nerja is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd. 

Wilt u meer informatie over het kopen van een woning in Nerja, neemt u dan gerust kontakt met ons op. Villandalux is een gecertificeerde Nederlandse Makelaar in Nerja. Wij helpen u graag bij het kopen van uw droom huis of appartement.

 

Voor meer informatie over het kopen van een huis, villa of appartement in Nerja Zuid Spanje, neemt u gerust kontakt met ons op. Villandalux is een gecertificeerde Nederlandse Makelaar in Nerja - Andalusie.


De faciliteiten van Nerja modern appartement oasis de capastrino te koop

Interieur

Airco
Wi-Fi
Verwarming

Exterieur

Gemeenschappelijk zwembad
Terras
Jacuzzi
Gratis parkeerplaats aan straat
Centrum op loopafstand
Winkels op loopafstand
Strand op loopafstand
Goede afwerking
Goede locatie

Ligging van Nerja modern appartement oasis de capastrino te koop