Nerja appartement kopen bij burriana strand 2 slaapkamers Nieuw

Omschrijving van Nerja appartement kopen bij burriana strand 2 slaapkamers

Prijs: € 230.000,-
Woonruimte: 70 m2
Zwembad: Gemeenschappelijk
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1

Te koop in Nerja dit appartement met 2 slaapkamers in Valparaiso dichtbij het Burriana strand

Dit aantrekkelijk gelegen appartement in Valparaiso in Nerja ligt op de bovenste (2e) verdieping van een gebouw met lift.

Indeling Appartement Valparaiso Nerja:

Entree met toegang tot toiletruimte. Halfopen keuken. Ruime woonkamer met toegang tot terras op het Zuiden. Het terras heeft de gehele dag zon. Uitzicht over de gemeenschappelijke tuin. Slaapkamer met inbouwkast en frans balkon. Badkamer met bad, toilet, wastafel en bidet. Ruime slaapkamer met inbouwkast. Inbegrepen is een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Gemeenschappelijk zwembad en tuin. Afstand tot het Burriana strand 250 meter.

Wilt u een huis of appartement in Nerja kopen, dan is dit appartement door zijn ligging zeer interessant. Dit appartement op 200 meter van het Burriana strand in Nerja is zeer interessant voor de verhuur of om zelf te genieten van een vakantie in Nerja. Informeer bij Villandalux voor de mogelijkheden van koop en verhuur van dit appartement in Nerja.

Nederlandse makelaar Villandalux in Nerja; vertrouwd adres voor het kopen van een huis in Nerja.


Foto´s van Nerja appartement kopen bij burriana strand 2 slaapkamers


In de omgeving van Nerja appartement kopen bij burriana strand 2 slaapkamers

Valparaiso in Burriana in badplaats Nerja in Zuid Spanje

Valparaiso is een leuke urbanisatie in Nerja, gelegen op slechts 250 meter van het Burriana strand. De urbanisatie heeft een gemeenschappelijk zwembad met ligweide en tuinen rondom. Er is een gemeenschappelijke parkeergarage onder het complex. Verder is er een gym.

De wijk Burriana is gelegen direkt aan de Middellandse zee in Nerja. De wijk kent een grote variatie aan woningen. U vindt hier diverse woning type; appartementen, villas met prive zwembad, geschakelde woningen, vrijstaande huizen, rijwoningen en appartement complexen. Aan de boulevard van Burriana vindt u moderne appartementen met fantastisch uitzicht over zee. De boulevard van Burriana heeft vele restaurants en tapasbarren en u vindt hier het gezellige strand. Overweegt u een huis te kopen in Zuid Spanje? Dan is een woning in Burriana een goede keuze. Korte afstand naar zee en het centrum van Nerja.

Het authentieke Nerja is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd. 

Voor meer informatie over het kopen van een huis, villa of appartement in Nerja Zuid Spanje, neemt u gerust kontakt met ons op. Villandalux is een gecertificeerde Nederlandse Makelaar in Nerja - Andalusie. U vindt ons kantoor aan de Calle Los Huertos 97 local 3 in het centrum van Nerja


De faciliteiten van Nerja appartement kopen bij burriana strand 2 slaapkamers

Interieur

Airco

Exterieur

Gemeenschappelijk zwembad
Terras
Eigen parkeerplaats
Centrum op loopafstand
Winkels op loopafstand
Strand op loopafstand
Goede locatie

Ligging van Nerja appartement kopen bij burriana strand 2 slaapkamers