Torrox Costa Laguna Beach TO1477 Verkocht

Omschrijving van Torrox Costa Laguna Beach TO1477

Prijs: € 325.000
Woonruimte: m2
Zwembad: Gemeenschappelijk
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

In Torrox Costa is dit prachtig penthouse met zeezicht te koop in de mooie urbanisatie Laguna Beach, met 3 slaapkamers, 2 badkamers, keuken met alle inbouwapparatuur en zeer groot terras van 80 m2 met zeezicht. Ruime woonkamer met schuifpui naar het grote terras. Eetkamer met toegang tot het terras. Opslagruimte. Het grote terras is gelegen op het Zuiden en aan de westzijde heeft de woning meerdere terrassen.

Deze woning heeft airconditioning en een eigen garage onder het appartementengebouw en wordt gemeubileerd verkocht. 

Er zijn meerdere gemeenschappelijk zwembaden waaronder een overdekt zwembad en tennisbanen op de grote goed onderhouden urbanisatie die direkt aan het strand gelegen is.

Dit appartement ligt op ongeveer 100 meter van de levendige boulevard van Torrox Costa, op korte afstand van Nerja in Zuid Spanje.

Indien u een woning wilt kopen op een steenworp afstand van het strand en de restaurants, dan is dit penthouse een zeer interessant vastgoed object.


Foto´s van Torrox Costa Laguna Beach TO1477


In de omgeving van Torrox Costa Laguna Beach TO1477

Dit appartement is gelegen in Laguna Beach, een mooie urbanisatie met tennisbanen en gemeenschappelijke zwembaden. In de direkte omgeving vindt u gelijksoortige appartementen en woningen en de boulevard van Torrox Costa met volop restaurants en winkels.

Het populaire Nerja is gelegen op 8 km afstand. De woning ligt in een nieuwbouw wijk in Torrox Park, op korte afstand van de Middellandse zee en de leuke stranden van Torrox Costa en Nerja.   


De faciliteiten van Torrox Costa Laguna Beach TO1477

Interieur

Airco
Vaatwasser
Garage
Opslag

Exterieur

Gemeenschappelijk zwembad
Balkon
Terras
Zeezicht
Winkels op loopafstand
Strand op loopafstand
Goede locatie

Ligging van Torrox Costa Laguna Beach TO1477