Wat te doen in Nerja? Hier de beste avontuurlijke activiteiten

Hola amigos,

Iedereen weet wel dat je in Nerja heerlijk aan het strand kan liggen, boek in de hand, zonnebril op, en relaxen maar. Alleen wat als je ook een beetje avontuur spirit aan je vakantie wilt toevoegen? No problem, in Nerja zijn er genoeg avonturen te beleven! 

Wat te doen in Nerja? In Nerja kun je de volgende activiteiten beleven:

Kanoën op het Burriana strand

Zoek je een sportieve watersport in Nerja? Kanoën is dan wel de leukste water activiteit van allen die er zijn. Huur een kano en ga er zelf op uit of ga mee met een gids. Ik raad zeer zeker aan de kajakroute met gids te maken, dan kom je langs een mooie waterval en langs veel grotten. Eenmaal de top punten gehad te hebben, heb je de tijd om lekker een duik in het turquoise water te nemen en eventueel te snorklen. In Nerja kun je qua watersporten verder onder andere ook duiken, waterfietsen, op een jetski huren. 

Kano Nerja

Jeep tour in Nerja en omgeving

Het bedrijf Life Adventure biedt meerdere activiteiten aan in Nerja en omgeving, waaronder de avontuurlijkste en stoerste toch wel de jeep tour is. Ontdek het Nationale Park met open 4×4 Land Rovers waar je kunt genieten van de mooie en ongerepte bergen van Andalusië. Bij een dag tour zit een lekkere lunch in een traditioneel dorp inbegrepen. Je kunt ook gaan voor de romantische Avond-Champagne-Tour. 

Jeep tour Nerja            Jeep tour Nerja

Wandelen in de Río Chillar

Liever geen geld uitgeven en toch iets avontuurlijks beleven? Ook dan is er genoeg te doen in Nerja. Zonder twijfel moet je naar de Río Chillar, een mooie verfrissende wandel route langs de rivier die ook geschikt is voor jonge kinderen. Hoe verder je loopt, hoe groener de natuur wordt, hoe meer watervallen en pools je tegen komt en hoe smaller het pad wordt, tot je door een soort canions heen komt, prachtig!

Rio Chillar

Ontdek alle straatjes, pleintjes en hoekjes van Nerja op een Scooter

Hoe leuk is het om Nerja door te krossen op een scootertje? Geeft je de mogelijkheid om overal makkelijk te kunnen parkeren, af te koelen van de warmte en Nerja tot in de laatste puntjes te leren kennen. Huur een scooter vanaf al 30 euro per dag. 

Verder nog genoeg andere activiteiten te doen in Nerja, en ook genoeg keuze uit restaurants en barren om naar de sportieve activiteiten lekker een drankje en een hapje te doen.

Liever een luie strandvakantie? Zie de volgende blog: 5 beste stranden in Nerja.

Snel een leuke vakantie naar Nerja boeken? Klik dan hier voor mooie woningen, appartementen en villa´s in Nerja en omgeving.

Hasta luego!

 

Archief


De leukste feesten in Nerja!
15-10-2019


De 6 beste restaurants in Nerja
16-08-2019


De vijf mooiste stranden in Nerja
17-06-2019


Wat te doen in Nerja? Hier de beste avontuurlijke activiteiten
17-06-2019


Vakantie in Nerja Andalusie
17-12-2018


Kopen van een opknap woning in Nerja: verbouwen tot een droomhuis
15-11-2018


Een huis kopen in Nerja, Zuid Spanje
29-10-2018


Indebuurt: Over onze emigratie naar Nerja in Zuid Spanje
26-10-2018


Dolfijnen bij Nerja / Andalusie
27-08-2018


De 4 leukste tapasrestaurants van nerja
17-05-2018