Gevel moderne woning Nerja
Nieuwbouw villa in Capistrano Nerja
Nieuwbouw project Capistrano
Nieuwbouw villas in Capistrano Nerja
Begane grond Nieuwbouw villa Nerja
Verdieping nieuwbouw woning Nerja
Dakterras Nieuwbouw huis Nerja
Garage / Kelderruimte met daglicht Villa Nerja

Algemene informatie


Referentie:Nerja NE1468 Prijs:€ 350.000,- Woonruimte: 200 m2 Terrasruimte: 150 m2 Zwembad: Prive Slaapkamers: 3 Badkamers: 3

Vrijstaande villa met prive zwembad en tuin in de nieuwe wijk Capistrano - Fuente del Baden in Nerja op korte afstand van het strand en het centrum van Nerja.

Deze nieuwbouw woning heeft een woonkamer en keuken op de begane grond. Van hieruit toegang tot het overdekte terras en de tuin met het prive zwembad. Op de verdieping 3 slaapkamers en 2 badkamers en terrassen met zeezicht. Op het dak een rum terras met prachtig zeezicht. In de kelderverdieping met daglicht een garage. De woning is momenteel al in aanbouw. Planning oplevering van dit nieuwbouw projekt is maart 2019.

Hoogwaardige afwerking inclusief zonnepanelen voor de warmwater voorziening, aluminium kozijnen met dubbel glas.

De huizen hebben uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen en zijn op korte afstand van het strand en het centrum van Nerja gelegen. Unieke kans om een moderne woning te kopen in het mooie Nerja Zuid Spanje. 

Foto´s van Nerja NE1468

In de omgeving van Nerja NE1468

Mooie nieuwbouw wijk in Fuente del Baden, in Capistrano Nerja met diverse koopwoningen. In deze wijk worden diverse nieuwbouw projekten gestart met overwegend moderne vilas met prive zwembad, geschakelde woningen, vrijstaande huizen, rijwoningen en appartementen, allen met zwembaden en mooi uitzichten op de Middellandse Zee en de bergen. De bouw is gestart in 2016 en wordt in diverse fases opgeleverd. De koopwoningen in de wijk hebben een moderne uitstraling en architectuur. Er lopen op dit moment diverse nieuwbouw projekten. Capistrano ligt op korte afstand van het centrum van Nerja.  Overweegt u een woning te kopen in Zuid Spanje? Dan is dit een unieke kans om een nieuwbouw woning in Nerja Zuid Spanje te kopen op korte afstand van de zee. We bieden in Capistrano - Fuente del Baden Nerja diverse woningen te koop aan. 

Het authentieke Nerja is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd. 

Voor meer informatie, neemt u gerust kontakt met ons op. Villandalux is een gecertificeerd Nederlands Makelaarskantoor in Nerja.

De faciliteiten van Nerja NE1468

Exterieur

Prive zwembad
Tuin
Zeezicht
Uitzicht op de bergen
Goede afwerking
Goede locatie

Zoover score van: Nerja NE1468

Aanvraag info van: Nerja NE1468


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)