Algemene informatie


Referentie:Torrox TO1465 Prijs:€ 399.000,- Woonruimte: 100 m2 Terrasruimte: N.V.T. Zwembad: Prive Slaapkamers: 3 Badkamers: 2

Te koop deze moderne nieuwe villa met 3 slaapkamers, 2 badkamers en prive zwembad in Torrox, op korte afstand van het strand in Torrox Costa.

Deze villa heeft een ruime lichte woonkamer met open volledig ingerichte keuken,  3 slaapkamers en 2 badkamers, totaal 100 m2. Onder de woning een kelderruimte met daglicht van 100 m2. Ruim terras met prive zwembad (zout water). Groot dakterras met zee zicht. 

De volledig geisoleerde villa is kwalitatief goed afgewerkt aluminium kozijnen met dubbelglas, Airco / verwarming, zonnepanelen voor de warmwater voorziening, inbouwkasten in alle slaapkamers, automatische sproei-installatie en een alarmsysteem met cameras binnen en buiten. 

Mogelijkheid om een ruim moderne huis te kopen op korte afstand van de Middellandse Zee in Torrox Costa Zuid Spanje. Check het volledige aanbod woningen en appartementen bij uw Nederlandse makelaar in Nerja.

Foto´s van Torrox TO1465

In de omgeving van Torrox TO1465

Deze woning is gelegen in Torrox Park met diverse restaurants etc in de omgeving, op korte afstand van het strand en de boulevard van Torrox Costa. Het populaire Nerja is gelegen op 8 km afstand. De woning ligt in een nieuwbouw wijk in Torrox Park, op korte afstand van de Middellandse zee en de leuke stranden van Torrox Costa en Nerja. In de direkte omgeving staan gelijksoortige vrijstaande woningen. Ook vindt u in de omgeving appartementen en villas met prive zwembad.  

De faciliteiten van Torrox TO1465

Exterieur

Prive zwembad

Zoover score van: Torrox TO1465

Aanvraag info van: Torrox TO1465


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)