Algemene informatie


Referentie:Nerja Ne1458 Prijs:€ 127.500,- Woonruimte: 39 m2 Terrasruimte: N.V.T. Zwembad: N.V.T. Slaapkamers: 2 Badkamers: 1

Dit voormalig local in Nerja is omgebouwd tot appartement met 2 slaapkamers, woonkamer, keuken en badkamer en biedt een unieke kans om een appartement te kopen in Nerja voor een aantrekkelijke prijs.

Op de benedenverdieping woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Op de bovenverdieping een 2e slaapkamer en klein balkon. Gelegen op 75 meter van het strand in de geliefde Parador Area in Nerja. Kan gebruikt worden als kantoor/winkel.

Foto´s van Nerja Ne1458

In de omgeving van Nerja Ne1458

Dit appartement ligt in de geliefde Parador Area in Nerja. Deze wijk is zeer gunstig gelegen tussen het Burriana strand en het centrum van Nerja, beiden op 5 minuten loopafstand. Overweegt u een woning te kopen in Zuid Spanje? Dan is dit een unieke kans om een woning in het centrum van Nerja te kopen, rustig gelegen en op korte afstand van de zee. We bieden in de Parador Area in Nerja diverse appartementen en woningen te koop aan. 

Het authentieke Nerja is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd. 

Voor meer informatie over het kopen van een woning of appartement in Nerja Zuid Spanje, neemt u gerust kontakt met ons op. Villandalux is een gecertificeerd Nederlands Makelaarskantoor in Nerja - Andalusie.

De faciliteiten van Nerja Ne1458

Zoover score van: Nerja Ne1458

Aanvraag info van: Nerja Ne1458


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)