Algemene informatie


Referentie:Torrox TO1457 Prijs:€ 240.000,- Woonruimte: 110 m2 Terrasruimte: N.V.T. Zwembad: Prive Slaapkamers: 3 Badkamers: 2

Te koop in Penoncillo Torrox Costa deze nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en 2 badkamers, prachtig dakterras met zeezicht en een prive plunge pool.

Direct aan de kust tussen Nerja en Torrox costa worden 7 geschakelde woningen gebouwd. De woningen krijgen een luxe uitstraling met veel glas, een privé plunge pool op het dakterras en zijn afgewerkt met hoogwaardig materiaal.

De woning bestaat uit 3 verdiepingen en een dakterras

Verdieping 0 woonkamer met fantastisch zeezicht, open keuken, berging en terras

Verdieping - 1 zeer ruime slaapkamer met terras, inloopkast en ensuite badkamer.

Verdieping - 2 Slaapkamer no.2 met inloopkast.

Slaapkamer no.3 met inbouwkast

Badkamer

terras

Eigen oprit.

Op alle verdiepingen zijn terrassen met zeezicht.  Er is een ruim dakterras met prive plunge pool met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. 

Hoogwaardige afwerking.

Foto´s van Torrox TO1457

In de omgeving van Torrox TO1457

Gelegen in Penoncillo in Torrox Costa. Deze nieuwbouw wijk in Torrox Costa, dichtbij Nerja, is momenteel volop in ontwikkeling. Er zijn op dit moment diverse nieuwbouw projekten te koop met verschillende type woningen zoals villas met prive zwembad, rij woningen met zwembaden op de dakterrassen met een geweldig uitzicht op zee, appartementen en geschakelde woningen. Ook zijn er nog verschillende percelen te koop om uw eigen droom woning op te bouwen. De wijk is gunstig gelegen direkt aan de Middellandse zee in Torrox Costa. De afstand tot het populaire Nerja is 8 kilometer. Doordat de wijk veel hoogteverschil heeft, hebben alle huizen een prachtig uitzicht over zee. Unieke mogelijkheid om een moderne nieuwe woning te kopen of bouwen aan de Middellandse Zee in het mooie Zuid Spanje.

Wilt u een woning in Torrox Costa of Nerja in Zuid Spanje kopen. Neemt dan kontakt op met uw Nederlandse Makelaar Villandalux in Nerja.

De faciliteiten van Torrox TO1457

Exterieur

Prive zwembad
Zeezicht
Uitzicht op de bergen
Eigen parkeerplaats
Goede afwerking

Zoover score van: Torrox TO1457

Aanvraag info van: Torrox TO1457


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)