Algemene informatie


Referentie:Nerja NE1361 Prijs:€ 659.000,- Woonruimte: m2 Terrasruimte: N.V.T. Zwembad: Prive Slaapkamers: 3 Badkamers: 3

Nieuwbouw woning midden in het centrum van Nerja Zuid Spanje met 2 woonkamers, keuken, patio, 3 slaapkamers, 3 badkamers en dakterras met prive zwembad.
Indeling
Begane grond entree met toegang tot woonkamer, toilet, eetkeuken met toegang tot de patio.
1e verdieping
Tweede woonkamer. Slaapkamer met ensuite badkamer.
3e verdieping
Twee slaapkamers, beiden met ensuite badkamer.
Trap naar het ruime dakterras met privé zwembad.
Lift, airco, Open haard, zonnecollectoren

Zeer modern afgewerkt. 

Foto´s van Nerja NE1361

In de omgeving van Nerja NE1361

Dit huis in het centrum van Nerja ligt op loopafstand van het Balcon de Europa. Deze wijk is zeer gunstig gelegen op slechts enkele minuten van de Middellandse Zee en het strand. Overweegt u een woning te kopen in Zuid Spanje? Dan is dit een unieke kans om een woning in het centrum van Nerja te kopen, rustig gelegen en toch op korte afstand van de zee. We bieden in het centrum van Nerja diverse woningen en appartementen te koop aan. 

Het authentieke Nerja is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd. 

Voor meer informatie over het kopen van een woning of appartement in Nerja in Zuid Spanje, neemt u gerust kontakt met ons op. Villandalux is een gecertificeerd Nederlands Makelaarskantoor in Nerja - Andalusie.

 

De faciliteiten van Nerja NE1361

Exterieur

Prive zwembad

Zoover score van: Nerja NE1361

Aanvraag info van: Nerja NE1361


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)