Algemene informatie


Referentie:Nerja NE1446 Prijs:€ 475.000,- Woonruimte: 200 m2 Terrasruimte: N.V.T. Zwembad: Prive Slaapkamers: 3 Badkamers: 2

Te koop in Nerja dit moderne nieuwbouw huis in Capistrano Nerja.

Dit huis heeft een ruime woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers , 2 badkamers en een zeer grote kelderverdieping met daglicht.

Terras met privé zwembad met zoutwater. Ruim dakterras met uitzicht over bergen en zee.

Airco, zonnepanelen, alluminum kozijnen, inbouwkasten, automatische beregeningsinstallatie, alarm installatie. Deze koopwoning is volledig geisoleerd en hoogwaardig afgewerkt.

De nieuwbouw villa is gelegen in de nieuwe wijk Capistrano - Fuente del Baden op korte afstand van het strand en de boulevard van Burriana in Nerja. Unieke kans om een vrijstaande nieuwe woning te kopen in Nerja Zuid Spanje.

Wilt u een huis of appartement kopen in Nerja Zuid Spanje. Neem dan contact met ons op en wij begeleiden u graag op uw zoektocht naar uw droom huis of appartement in Nerja Zuid Spanje.

Foto´s van Nerja NE1446

In de omgeving van Nerja NE1446

Mooie nieuwbouw wijk in Fuente del Baden, in Capistrano Nerja met diverse koopwoningen. In deze wijk worden diverse nieuwbouw projekten gestart met de volgende woningtypen villa met prive zwembad, geschakelde huis, vrijstaande huis, rijhuis en appartement. De bouw is gestart in 2016 en wordt in diverse fases opgeleverd. De koophuizen in de wijk hebben een moderne uitstraling en architectuur. Er lopen op dit moment diverse nieuwbouw projekten. Overweegt u een huis te kopen in Zuid Spanje? Dan is dit een unieke kans om een nieuwbouw huis in Nerja Zuid Spanje te kopen op korte afstand van de zee. We bieden in Capistrano - Fuente del Baden Nerja diverse huizen en appartementen te koop aan. 

Het authentieke Nerja is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd. 

Voor meer informatie over het kopen van een huis, villa of appartement in Nerja Zuid Spanje, neemt u gerust kontakt met ons op. Villandalux is een gecertificeerde Nederlandse Makelaar in Nerja - Andalusie

 

De faciliteiten van Nerja NE1446

Interieur

Airco

Exterieur

Prive zwembad

Zoover score van: Nerja NE1446

Aanvraag info van: Nerja NE1446


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)