Algemene informatie


Referentie:Nerja NE1449 Prijs:€ 330.000,- Woonruimte: 138 m2 Terrasruimte: N.V.T. Zwembad: Prive Slaapkamers: 3 Badkamers: 2

Te koop deze nog te bouwen moderne geschakelde nieuwbouw villa met 3 slaapkamers en privé zwembad, in Fuente de Baden - Capistrano in Nerja Zuid Spanje.

De percelen zijn allen op het zuiden gericht en hebben zicht op de Middellandse Zee en het Almijara gebergte. De nieuwe koopwoningen zijn  modern en stijlvol afgewerkt en hebben 3 slaapkamers en 2 badkamers. Vanaf de diverse terrassen mooi zeezicht. Hoogwaardig afgewerkt.

Iedere woning heeft een garage met 2 parkeerplaatsen.

Deze garage kan eventueel worden vergroot. 

De huizen zijn gelegen op korte afstand van de Middellandse zee en het gezellige centrum van Nerja. 

Foto´s van Nerja NE1449

In de omgeving van Nerja NE1449

Mooie nieuwbouw wijk in Fuente del Baden, in Capistrano Nerja met diverse koopwoningen. In deze wijk worden diverse nieuwbouw projekten gestart met overwegend moderne vilas met prive zwembad, geschakelde woningen, vrijstaande huizen, rijwoningen en appartementen, allen met zwembaden en mooi uitzichten op de Middellandse Zee en de bergen. De bouw is gestart in 2016 en wordt in diverse fases opgeleverd. De koopwoningen in de wijk hebben een moderne uitstraling en architectuur. Er lopen op dit moment diverse nieuwbouw projekten. Capistrano ligt op korte afstand van het centrum van Nerja.  Overweegt u een woning te kopen in Zuid Spanje? Dan is dit een unieke kans om een nieuwbouw woning in Nerja Zuid Spanje te kopen op korte afstand van de zee. We bieden in Capistrano - Fuente del Baden Nerja diverse woningen te koop aan. 

Het authentieke Nerja is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd. 

Voor meer informatie, neemt u gerust kontakt met ons op. Villandalux is een gecertificeerd Nederlands Makelaarskantoor in Nerja. Groot aanbod vastgoed / koop woningen in Nerja en omgeving zoals villa met privezwembad, appartement, woning en rij huizen. 

De faciliteiten van Nerja NE1449

Exterieur

Prive zwembad

Zoover score van: Nerja NE1449

Aanvraag info van: Nerja NE1449


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)