Algemene informatie


Referentie:Nerja NE1426 Prijs:€ 238.500,- Woonruimte: 270 m2 Terrasruimte: N.V.T. Zwembad: N.V.T. Slaapkamers: 2 Badkamers: 1

Te koop deze te renoveren dorpswoning in het centrum van Nerja Zuid Spanje.

Deze oude woning biedt de mogelijkheid om een nieuwbouw woning te bouwen midden in het oude centrum van Nerja. 

Het perceel is 100 m2 en er kan een nieuwe woning van 270 m2 op geconstrueerd worden. 

Foto´s van Nerja NE1426

In de omgeving van Nerja NE1426

Dit huis in het centrum van Nerja ligt bij de geliefde Parador Area. Deze wijk is zeer gunstig gelegen tussen het Burriana strand en het centrum van Nerja, beiden op 5 minuten loopafstand. Overweegt u een woning te kopen in Zuid Spanje? Dan is dit een unieke kans om een woning in het centrum van Nerja te kopen, rustig gelegen en op korte afstand van de zee. We bieden in de Parador Area in Nerja diverse woningen te koop aan. 

Het authentieke Nerja is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd. 

Voor meer informatie over het kopen van een woning of appartement in Nerja in Zuid Spanje, neemt u gerust kontakt met ons op. Villandalux is een gecertificeerd Nederlands Makelaarskantoor in Nerja - Andalusie.

 

De faciliteiten van Nerja NE1426

Zoover score van: Nerja NE1426

Aanvraag info van: Nerja NE1426


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)