Algemene informatie


Referentie:Nerja N355 Zwembad: N.V.T. Slaapkamers: 2 Badkamers: 1 Aantal personen: 4

Mooi ingericht nieuw appartement met 2 slaapkamers op Plaza Espana. Het appartement ligt op 150 meter van het beroemde Balcon de Europa en het strand.

Indeling
Mooi ingerichte woonkamer met tv en schuifpui naar terras met uizicht op Plaza Espana.
Gratis WIFI

Er is een centraal airco / verwarmingssysteem dat werkt op munten (1 euro = 2 uur)

Nieuwe keuken met koel- vriescombinatie, 3 pits keramische kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, tosti-ijzer en waterkoker. Wasmachine.

Slaapkamers
Slaapkamer met 2 persoonsbed, schuifpui naar terras met middagzon.

Badkamer met douche, toilet, bidet en wastafel.

Slaapkamer met een 2 eenpersoonsbedden.

Buiten
Terras met tuinmeubilair en uitzicht op Plaza Espana.

Mogelijkheid tot reserveren van een parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex tegen Eur 50 per week.

Afstand tot het centrum 0 meter.
Afstand tot het strand 150 meter.

Wilt u meer informatie over het huren van een vakantiewoning in Nerja, neemt u dan contact met ons op. Villandalux is een gecertificeerd Nederlands Makelaarskantoor in Nerja en wij verhuren vakantie woningen, villas met prive zwembad en appartementen in Nerja, Torrox en Frigiliana. Ook kunt u bij ons terecht voor het kopen van een woning

ctc-2017003919

Foto´s van Nerja N355

In de omgeving van Nerja N355

Dit appartemet is gelegen aan een mooi rustig plein in het hartje van Nerja op 150 meter van het strand.

Het authentieke Nerja is gelegen aan de Costa del Sol ten oosten van Malaga en op 90 km van het schitterende Granada. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen in Andalusie. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen. En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd.

U kunt ook een bezoekje brengen aan één van de mooie dorpje in de buurt van Nerja gelegen zoals het witte bergdorpje Frigiliana, al meerdere malen verkozen tot mooiste bergdorp van Andalusie, of La Herradura, gelegen aan een schilderachtige baai of Comares, boven op een berg gelegen met geweldig uitzicht.

Wilt u meer informatie over het huren van een vakantiewoning in Nerja, neemt u dan contact met ons op. Villandalux is een gecertificeerd Nederlands Makelaarskantoor in Nerja en wij verhuren vakantie woningen, villas met prive zwembad en appartementen in Nerja, Torrox en Frigiliana. Ook kunt u bij ons terecht voor het kopen van een woning.

De faciliteiten van Nerja N355

Interieur

Airco
Wi-Fi
Verwarming
Wasmachine
Vaatwasser
Koffiezetapparaat
Tosti-ijzer
Waterkoker
Beddengoed inbegrepen
Handdoeken inbegrepen
Eindschoonmaak inbegrepen
Garage

Exterieur

Balkon
Eigen parkeerplaats
Centrum op loopafstand
Winkels op loopafstand
Strand op loopafstand
Goede locatie

Zoover score van: Nerja N355

Aanvraag info van: Nerja N355


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)