terras
keuken
keuken
eettafel binnen met keuken
badkamer
slaapkamer 0
slaapkamer 0
slaapkamer
uitzicht
uitzicht

Algemene informatie


Referentie:Nerja NE1619 Prijs:€ 212.500,- Woonruimte: 65 m2 Terrasruimte: 10m2 Zwembad: N.V.T. Slaapkamers: 2 Badkamers: 1

Dit appartement is gelegen in de populaire wijk Torrecilla op 200 meter van het strand en korte loopafstand van het centrum van Nerja.

Het appartement heeft een woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers en badkamer met bad, toilet, bidet en wastafel.

Er is airconditioning.

Vanaf het terras is er zeezicht.

Foto´s van Nerja NE1619

In de omgeving van Nerja NE1619

Dit appartement is gelegen op 200 meter van het heerlijk Torrecilla strand en slechts 5 minuten lopen naar het levendige centrum van Nerja. In de directe omgeving zijn volop restaurants, terrassen en kleine supermarkten. 

nerja is nog een authenthiek Spaans vissersdorpje en staat bekend om zijn prachtige stranden, kronkelende witte straatjes en mooie pleinen met vele restaurantje, terrassen en natuurlijk de bekende tapasbarretjes waar u bij uw drankje nog gratis een tapa krijgt. Ook is Nerja bekend om de Cuevas de Nerja (de grotten van Nerja), één van de bekendste toeristische trekpleister van Spanje. Op 7 km van Nerja ligt het schilderachtige bergdorpje Frigiliana dat al meerder malen verkozen is tot mooiste Pueblo Blanco (wit bergdorpje) van Andalusie.

Nerja is gelegen 60 km. ten oosten van Malaga waar ook het dichtsbijzijnde vliegveld is en dat een heel levendig centrum, heerlijke stranden en veel musua heeft. Verdar is Nerja een prima uitvalsbasis om de prachtige natuur en steden van Andaluise te bezoeken zoals , Granada met het Alhambra en in de achtertuin de Sierra Nevada met 110 km. skipiste, Sevilla, Cordóba en Jaen.

De faciliteiten van Nerja NE1619

Interieur

Airco

Exterieur

Balkon
Zeezicht
Centrum op loopafstand
Winkels op loopafstand
Strand op loopafstand

Zoover score van: Nerja NE1619

Aanvraag info van: Nerja NE1619


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)