vooraanzicht huis
woonkamer
woonkamer
woonkamer
keuken
balkon
balkon
balkon
slaapkamer
badk 1
slaapkamer
badkamer
dakterras 1
buitenkeuken
dakterras
dakterras
straat
zwembad

Algemene informatie


Referentie:Nerja N498 A Zwembad: Gemeenschappelijk Slaapkamers: 2 Badkamers: 2 Aantal personen: 4

Heerlijk townhouse met 2 slaapkamers in de populaire wijk Punta Lara.

Deze ruime townhouse heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, een ruim balkon, fantastisch dakterras en gemeenschappelijk zwembad.
U komt binnen op de beneden verdieping waar een slaapkamer is met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met 2 één-persoonsbedden en een badkamer met douche, wastafel n toilet.
Via een trap gaat u naar de bovenverdieping waar de woonkamer is, een moderne open keuken en de 2e badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine
In de woonkamer staat een ruime bank, IP-TV (alle internationale zenders), airconditioning en een eethoek en u heeft prachtig uitzicht over de zee en Nerja
De open keuken is voorzien van een 4-pits keramische kookplaat, oven, magnetron, koel/vries-combinatie, vaatwasser, waterkoker en koffiezetapparaat.
Vanuit de woonkamer kunt u door een schuifpui naar het ruime balkon met zeezicht waar een eettafel staat en van hieruit kunt u met een wenteltrap naar het heerlijke dakterras met geweldig uitzicht. 
Op het dakterras staat een eettafel en  ligstoelen en een gas-BBQ.

Er is een gemeenschappelijk zwembad met restaurant.

Afstand tot strand 600 meter
Afstand centrum 2,5 km

Licentienummer 29741AAVFU

Foto´s van Nerja N498 A

In de omgeving van Nerja N498 A

Deze vakantiewoning ligt in de wijk Punta Lara in Nerja, ongeveer 3 km van het centrum. Nerja is nog een typisch Spaans dorpje gelegen direct aan de Middenlandse zee. het centrum van Nerja is erg gezellig met kronkelende straatjes, mooie pleinen, veel restaurantjes en tapasbarretjes waar u de tapa nog gratis bij uw drankje krijgt en natuurlijk niet te vergeten de prachtige stranden. Op 7 km van Nerja ligt Frigiliana dat meerdere keren gekozen is tot mooiste Pueblo Blanco (wit bergdorp) van Andalusie.

Nerja ligt 65 km. van de levendige stad Malaga, waar het dichtsbijzijnde vliegveld ligt. Malaga staat bekend om zijn levendige centrum, Muelo Uno, de moderne haven met veel winkeltjes en restaurants en de vele musea die Malaga rijk is. 

Granada met het prachtige Alhambra ligt op ongeveer een uur rijden en net achter Granada ligt op 1 uur en een kwartier rijden de Sierra Nevada met een heerlijkskigebied met 110 km. skipiste. 

Verder is Nerja een prima uitvalbasis om het mooie Andalusie te ondekken met zijn prachtige natuur en steden zoals Sevilla, Cordoba en Jaen.

De faciliteiten van Nerja N498 A

Interieur

Airco
Wi-Fi
IP-tv
Verwarming
Wasmachine
Vaatwasser
Beddengoed inbegrepen
Handdoeken inbegrepen
Eindschoonmaak inbegrepen

Exterieur

Gemeenschappelijk zwembad
Zeezicht
Uitzicht op de bergen
BBQ
Winkels op loopafstand
Strand op loopafstand

Zoover score van: Nerja N498 A

Stadscentrum3 kmBushalte700 mZwembad300 m
Zee800 m

Aanvraag info van: Nerja N498 A


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)