woonkamer
terras
keuken
slaapkamer 1
badk 1
slaapkamer
badkamer
zwembad
fittniss
gemeenschappelijke binnenrumte
woonkamer
zwembad

Algemene informatie


Referentie:Torre d M TO1602 Prijs:vanaf € 159.500,- Woonruimte: 75 m2 Terrasruimte: 10m2 Zwembad: Gemeenschappelijk Slaapkamers: 2 Badkamers: 2

Dit project bij Baviera Golf in Torre del Mar is een unieke residentiële ontwikkeling met alle noodzakelijke kenmerken van een moderne ontwikkeling, waardoor het de ideale plek is om te wonen.

Het bestaat uit 154 woningen met 2 en 3 slaapkamers, die allemaal beschikken over een parkeerplaats en berging.

De gemeenschappelijke ruimtes bieden ongetwijfeld een schat aan grote voordelen om uw leven veel gemakkelijker en aangenamer te maken. Een unieke plek waar je kunt genieten met wie je maar wilt.

Om dit te doen, heeft dit project een exclusief zwembad omgeven door groene zones, een fitnessruimte en een gastronomische sociale ruimte.

We hebben voor elk detail gezorgd om van deze ontwikkeling uw toekomstige thuis te maken. Daarom bieden wij u woningen aan die opvallen door hun uitstekende design en helderheid.

Foto´s van Torre d M TO1602

In de omgeving van Torre d M TO1602

Dit project is gelegen in een prachtige groene omgeving van Baviera Golf.  Het strand van het gezellige Torre del Mar, de jachthaven van Caleta de Velez liggen beide op ongeveer 1 km en het het grote winkelcentrum El Ingenio op ongeveer 2 km. Het mooie levendige Malaga, waar de dichtsbijzijnde haven is ligt op 30 minuten autorijden

De faciliteiten van Torre d M TO1602

Exterieur

Gemeenschappelijk zwembad
Eigen parkeerplaats
Centrum op loopafstand
Winkels op loopafstand
Strand op loopafstand
Goede afwerking
Goede locatie

Zoover score van: Torre d M TO1602

Aanvraag info van: Torre d M TO1602


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)