uitzicht 1
woonkamer
woonkamer
dakterras
badkamer
slaapkamer
slaapkamer 2
slaapkamer 1
slaapkamer 1
kelder
huis
huis
uitzicht

Algemene informatie


Referentie:Nerja NE1599 Prijs:€ 295.000,- Woonruimte: 265 m2 Terrasruimte: 300m2 Zwembad: N.V.T. Slaapkamers: 4 Badkamers: 2

Zeer ruime woning met zeezicht te koop in Maro Nerja

Deze woning heeft zeer veel ruimte, 265 m2  en is gebouwd op 300 m2 grond.

Entree met ruime woonkamer met zeezicht, en toegang tot ruim terras. Keuken met schuifpui naar terras. Slaapkamer. 

Bovenverdieping 

Er zijn 2 slaapkamers en een familie badkamer.  De 3e slaapkamer op deze verdieping is de Master slaapkamer en heeft een grote inloopkast en een ruime badkamer. Schuifpui naar terras.

Vaste trap naar het dakterras met prachtig uitzicht over de kustlijn en de zee. 

Benedenverdieping met 3 schuifpuien naar de tuin. Deze ruimte is 85 m2 groot, heeft daglicht en hier kunnen nog meerdere ruimtes gecreëerd worden. Ook deze gehele verdieping wordt nog voorzien van een tegelvloer. De tuin ligt op het Zuiden en er is voldoende ruimte om een zwembad te maken.

Op het eigen terrein is plaats voor 2 autos, afsluitbaar met een automatische poort.

De gehele woning is voorzien van tegelvloeren. De badkamers worden volledig ingericht opgeleverd.  Achter de woning is de snelweg A7 gelegen. 

Foto´s van Nerja NE1599

In de omgeving van Nerja NE1599

Ruime woning in Maro met zeezicht

Maro ligt op enkele kilometers van Nerja, in Andalusië Zuid Spanje. Maro is een klein dorpje en tegelijkertijd deelgemeente van Nerja. Het kleine plaatsje telt ongeveer 800 inwoners. Maro ligt aan de kust en heeft een prachtig strand. Het strand van Maro is een van de mooiste stranden in Andalusië. De wateren zijn ook perfect om in te gaan snorkelen of duiken. Cuevas de Nerja vindt u in Maro. In deze beroemde grotten zijn prachtig om te bekijken en hebben oude muurschilderingen van geschat 42.000 jaar oud. 

Kortom, Maro heeft een prachtige omgeving en ligt dicht bij het levendige Nerja. De steden Malaga en Granada zijn goed bereikbaar voor een leuk dagje weg. Ziet u het helemaal zitten om in deze prachtige omgeving uw (tweede) huis te kopen? Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar uw droomhuis aan de Costa del Sol. VillAndalux heeft huizen van Malaga tot aan La Herradura en is gespecialiseerd in de omgeving van Nerja, Torrox Costa en Frigiliana. Een vakantiewoning, tweede huis of verhuizing naar Zuid-Spanje is niet niks en daar ondersteunen wij u graag mee van begin tot eind.

Altijd al een huis willen kopen aan de Costa del Sol?
VillAndalux is een gecertificeerd Nederlands makelaarskantoor in Nerja. Bent u op zoek naar een koopwoning, vakantiehuis, tweede woning of investering in onroerend goed? Dan kan VillAndalux u ondersteunen in deze zoektocht.

De faciliteiten van Nerja NE1599

Exterieur

Zeezicht

Zoover score van: Nerja NE1599

Aanvraag info van: Nerja NE1599


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)