woning
woonkamer
woonkamer 2
keuken
slaapkamer
badkamer
slaapkamer 2
terras 1
terras 2
tuin 1
tuin 2
tuin 4

Algemene informatie


Referentie:Nerja NE1598 Prijs:€ 325.000,- Woonruimte: 70 m2 Terrasruimte: 13m2 Zwembad: Gemeenschappelijk Slaapkamers: 2 Badkamers: 1

Unieke kans om een 2 slaapkamer appartement op slechts 250 meter van het Burriana strand in Nerja te kopen

Dit 2 slaapkamer appartement op de begane grond in de populaire wijk Burriana heeft een perfecte ligging op slechts 250 meter van het strand. Het appartement is gelegen in een polulaire urbanisatie met een gemeenschappelijk zwembad. Het appartement heeft een open keuken, woonkamer met toegang tot het overdekte terras. Er zijn 2 slaapkamers en een badkamer en extra gastentoilet.  Vanaf het terras middels een paar treden toegang tot de zonnige prive tuin.

Vanuit de prive tuin heeft u toegang tot de gemeenschappelijke tuin en u loopt zo naar het gemeenschappelijke zwembad.

Inbegrepen is een parkeerplaats in de overdekte parkeergarage met automatische toegangsdeur.

Valparaiso ligt dichtbij het strand,  in 5 minuten loopt u naar het Burriana strand met zijn boulevard, winkels en restaurants (ligging op 250 meter).

Het centrum van Nerja ligt op een 10 minuten loopafstand.

Foto´s van Nerja NE1598

In de omgeving van Nerja NE1598

Prachtig 2 slaapkamer appartement in Burriana

Dit appartement is gelegen in de populaire wijk Burriana in Nerja, Zuid-Spanje. De woning ligt in een rustige wijk met een mooie groene omgeving. Burriana ligt tegen het centrum van Nerja aan wat maakt dat het een goede loopafstand is naar het centrum van het dorp.  

De wijk Burriana is gelegen direct aan de Middellandse zee in Nerja. De wijk kent een grote variatie aan woningen. U vindt hier diverse woning types appartementen, villa’s met privé zwembad, geschakelde woningen, vrijstaande huizen, rijwoningen en appartement complexen. De woningen in Burriana zijn trapsgewijs gebouwd wat maakt dat er een prachtig uitzicht is op de zee.

Appartement kopen in Spanje
Altijd al een (vakantie)huis willen kopen in Burriana? Neem dan contact op met VillAndalux, uw Nederlandse makelaar in Nerja. Of u nu opzoek bent naar een tweede huis, een investering in onroerend goed of een verhuizing naar Spanje, VillAndalux kan u bij het gehele aankoopproces begeleiden. Aarzel niet om contact op te nemen met VillAndalux voor het kopen van huis in de omgeving van Nerja, Torrox Costa of Frigiliana.

De faciliteiten van Nerja NE1598

Interieur

Airco

Exterieur

Gemeenschappelijk zwembad
Strand op loopafstand
Goede locatie

Zoover score van: Nerja NE1598

Aanvraag info van: Nerja NE1598


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)