woonkamer
keuken
woonkamer
openhaard
eettafel en keuken
slaapkamer
slaapkamer 1
badkamer
badkamer
terras
terras avond
uitzicht

Algemene informatie


Referentie:Nerja NE1590 Prijs:€ 225.000,- Woonruimte: 45 m2 Terrasruimte: 12m2 Zwembad: Gemeenschappelijk Slaapkamers: 1 Badkamers: 1

Dit mooie appartement heeft een oppervlakte van 42M2 met een heerlijk zonnig terras van ongeveer 12M2 met prachtig uitzicht op zee.

Dit appartement is gelegen in één van de mooiste urbanisaties van Nerja namelijk Oasis Capistrano, bekend om zij prachtige zwembaden en meerdere gemeenschappelijke.

Het pand heeft een woonkamer, met een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met douche in het bad en een mooie slaapkamer. Het is goed onderhouden en is een geweldige investering, hetzij als vakantieverblijf of als verhuurinvestering. De huidige eigenaar heeft zeer succesvolle huuropbrengsten. Het pand heeft het voordeel van recentelijk nieuwe dubbele beglazing en airconditioning. Dit mooie appartement is instapklaar! 

Foto´s van Nerja NE1590

In de omgeving van Nerja NE1590

Mooi appartement in Oasis Capistrano

Dit appartement is gelegen in Urbanisatie Oasis Capistrano, deze urbanisatie staat bekend om zijn prachtige tuinen en heeft meerdere gemeenschappelijke zwembaden. De omgeving en de zwembaden maakt Oasis Capistrano ook een geschikte omgeving voor een vakantie met kinderen.

Oasis de Capistrano is gelegen ten oosten van Capistrano Playa. Van Oasis de Capistrano is het 800 meter lopen via een pad naar het Burriana strand. Door de ruime opzet en de grote tuinen is Oasis de Capistrano zeer geschikt voor een rustige strandvakantie in Nerja.

De huizen zijn trapsgewijs gebouwd waardoor er een mooi uitzicht is op zee en de bergen.

Huis kopen in Nerja?
Vindt u Nerja ook zo geweldig en ziet u het helemaal zitten om een huis te kopen in Nerja, Torrox, Frigiliana of omgeving? Bij VillAndalux kunnen we het gehele aankoopproces begeleiden. Wij helpen u in de zoektocht naar uw droomhuis, of dat nou een villa met zwembad is, een rijtjeshuis, een appartement of een penthouse met gemeenschappelijk zwembad. Hier in Nerja en omgeving kan het allemaal. Wij zijn gecertificeerd Nederlands makelaarsbedrijf in Nerja, Zuid-Spanje.

De faciliteiten van Nerja NE1590

Interieur

Airco

Exterieur

Gemeenschappelijk zwembad
Zeezicht
Goede afwerking

Zoover score van: Nerja NE1590

Aanvraag info van: Nerja NE1590


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)