plan
badkamer
buitenkant
buitenkant
de woning
dakterras
kamer
inbouwkasten
zwembad
ketel
pui
schuifpui
trap
uitzicht achterkant
vloer
woonkamer

Algemene informatie


Referentie:Nerja NE1546 Prijs:€ 295.000,- Woonruimte: 83 m2 Terrasruimte: 0m2 Zwembad: Gemeenschappelijk Slaapkamers: 2 Badkamers: 1

Nieuwe moderne woning met zeezicht

Moderne eigentijdse tussenwoning in een rij van 6 woningen met 2 slaapkamers, 1 badkamer, groot dakterras, gemeenschappelijk zwembad en 2 overkapte eigen parkeerplaatsen gelegen in het populaire Fuente del Baden.
Deze woning is met hoogwaardige materialen afgewerkt met een aerothermische installatie, aircnditioning in alle kamers en vloerverwarming door heel het huis, een complete keuken met inbouwapparatuur en een moderne badkamer.
De woning heeft een terras te bereiken vanuit de woonkamer en een ruim dakterras.
Vanuit het terras bij de woonkamer heeft u toegang tot het gemeenschapelijk zwembad.

Foto´s van Nerja NE1546

In de omgeving van Nerja NE1546

Mooie nieuwbouw wijk in Fuente del Baden, in Capistrano Nerja met diverse koopwoningen. In deze moderne wijk worden veel diverse nieuwbouw projecten gestart met de volgende woningtypen villa met prive zwembad, geschakelde huis, vrijstaande huis, rijhuis en appartement. De bouw is gestart in 2016 en wordt in diverse fases opgeleverd. De koophuizen in de wijk hebben een moderne uitstraling en architectuur. Er lopen op dit moment diverse nieuwbouw projekten. Wilt u een woning of appartement kopen in Zuid Spanje? Dan is dit een unieke kans om een nieuwbouw huis in Nerja Zuid Spanje te kopen op korte afstand van de zee. We bieden in Capistrano - Fuente del Baden Nerja diverse huizen en appartementen te koop aan.


Het populaire Nerja is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd.
 
Voor meer informatie over het kopen van een huis, villa of appartement in Nerja Zuid Spanje, neemt u gerust kontakt met ons op. Villandalux is een gecertificeerde Nederlandse Makelaar in Nerja - Andalusie

De faciliteiten van Nerja NE1546

Exterieur

Gemeenschappelijk zwembad

Zoover score van: Nerja NE1546

Aanvraag info van: Nerja NE1546


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)