keuken
de woning
woonkamer
woonkamer
keuken met deur
terras
uitzicht
slaapkamer 1
slaapkamer 1
badkamer 1
badkamer 1
slaapkamer
badkamer
terras
tuin

Algemene informatie


Referentie:Nerja NE1540 Prijs:€ 325.000,- Woonruimte: 80 m2 Terrasruimte: 237m2 Zwembad: Gemeenschappelijk Slaapkamers: 2 Badkamers: 2

Vrijstaande woning in Capistrano Village met rondom tuin, terrassen en zeezicht.

Deze woning is geheel gerenoveerd met moderne materialen. Entree met toegang tot ommuurde tuin. Toegang tot woonkamer met open haard en veel daglicht, openslaande tuindeuren naar terras en tuin. Open nieuwe keuken met inbouw apparatuur en tuindeur naar verhoogd houten terras met zeezicht.  Zeer ruime slaapkamer met badkamer ensuite. Slaapkamer 2 met badkamer ensuite. De gehele woning is voorzien van een moderne tegelvloer in houtstructuur, nieuwe kozijnen met climalit dubbel glas. Grote tuin met volop mogelijkheden. De woning ligt dichtbij de gemeenschappelijke zwembaden op Capistrano Village. Parkeren in de directe omgeving. Korte afstand tot het centrum van Nerja en het Burriana strand.

Foto´s van Nerja NE1540

In de omgeving van Nerja NE1540

Dit mooie appartement is gelegen in de populaire wijk Capistrano Village met restaurants, supermarkt en meerdere mooie gemeenschappelijke zwembaden. Het gezellige centrum van Nerja ligt op ongeveer 10 tot 15 minuten loopafstand en het bekende Burriana strand op 10 minuten lopen. 

Het authentieke Nerja is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd. 

Voor meer informatie over het kopen van een huis, villa of appartement in Nerja Zuid Spanje, neemt u gerust kontakt met ons op. Villandalux is een gecertificeerde Nederlandse Makelaar in Nerja - Andalusie

De faciliteiten van Nerja NE1540

Exterieur

Gemeenschappelijk zwembad
Zeezicht
Centrum op loopafstand
Winkels op loopafstand
Strand op loopafstand
Goede afwerking
Goede locatie

Zoover score van: Nerja NE1540

Aanvraag info van: Nerja NE1540


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)