eettafel
keuken
zwembad met zeezicht
zwembad zeezicht
grote slaapkamer
badkamer groot met bad
eetkamer
keuken met eetkamer
keuken naar tafel zicht
slaapkamer 2
spa douche led verlichting
spa douche volledig
zwembad sinaasappel foto
oprit
tuinstoelen
woonkamer
woonkamer 2
zwembad
zwembad
zwembad
zwembad bergzicht 2

Algemene informatie


Referentie:Nerja NE1533 Prijs:€ 595.000.- Woonruimte: 120 m2 Terrasruimte: 1180m2 Zwembad: Prive Slaapkamers: 3 Badkamers: 3

Prachtige vrijstaande villa in Fuente del Baden, Nerja met 3 slaapkamers, 3 badkamers,zeezicht, ruime tuin met privé zwembad

Begane grond

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met gashaard, prachtige ruime lichte eetruimte met moderne luxe keuken, 3 slaapkamers, alle met airco/verwarming en 3 luxe badkamers. Er is vanuit de woonkamer en eetkamer zeezicht. De keuken heeft een keramische kookplaat, magnetron, oven, vaatwasser, koelkast/diepries en wasmachine.

De bovenste verdieping heeft een grote ruimte waar eventueel een extra slaapkamer gemaakt kan worden. Deze gehele ruimte is voorzien van grote ramen aan alle zijden en heeft prachtig zeezicht.

 

 

 

 

 

 

Buiten

 

Woning heeft een grote oprit met ruimte voor 3 auto’s.

 

Grote tuin met zeezicht, privé zwembad, ruimte voor ligbedden, overdekt terras en kleine schuur.

 

De woning is voorzien van een beveiliging systeem. De woning staat op een groot perceel van 1400 m2.

Foto´s van Nerja NE1533

In de omgeving van Nerja NE1533

Mooie nieuwbouw wijk in Fuente del Baden

Capistrano Nerja met diverse koopwoningen. In deze wijk worden diverse nieuwbouw projecten gestart met de volgende woningtypen villa met privé zwembad, geschakelde huizen, vrijstaande huizen, rijhuizen en appartement. De bouw is gestart in 2016 en wordt in diverse fases opgeleverd. De koophuizen in de wijk hebben een moderne uitstraling en architectuur. Er lopen op dit moment diverse nieuwbouw projecten. Overweegt u een huis te kopen in Zuid Spanje? Dan is dit een unieke kans om een nieuwbouw huis in Nerja Zuid Spanje te kopen op korte afstand van de zee. We bieden in Capistrano - Fuente del Baden Nerja diverse huizen en appartementen te koop aan. 

Het authentieke Nerja is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbars. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusië genoemd. 

Huis kopen in Nerja
Altijd al een tweede huis of vakantiehuis willen aanschaffen aan de Costa del Sol? Of zou u graag willen verhuizen naar de Costa del Sol? Dan is VillAndalux het makelaarsbedrijf voor u. VillAndalux is een gecertificeerd Nederlands makelaarsbedrijf in Nerja. Wij kunnen uw gehele aankoopproces in Spanje begeleiden.

De faciliteiten van Nerja NE1533

Interieur

Airco

Exterieur

Prive zwembad
Tuin
Zeezicht

Zoover score van: Nerja NE1533

Aanvraag info van: Nerja NE1533


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)