zwembad bij woning
de woning
de woning
woonkamer
eettafel binnen
keuken
badkamer beneden
patio
patio
slaapkamer 1
slaapkamer 1
slaapkamer 2
badkamer boven
groot zwembad
zwembad bij woning

Algemene informatie


Referentie:Nerja N482 Zwembad: Gemeenschappelijk Slaapkamers: 2 Badkamers: 2 Aantal personen: 4

Deze in Spaanse stijl gebouwde woning bestaat uit 2 verdiepingen.

Op de onderste verdieping bevindt zich de woonkamer, keuken, badkamer en patio.

Woning N482 is gelegen in het Parador gebied, op ongeveer 350 meter van het strand van Burriana, dicht bij winkels en binnen een paar minuten lopen van het gezellige centrum van Nerja

De woonkamer heeft een zithoek, satelliet TV, eettafel met 4 stoelen, gratis Wifi, airconditioning en vaste verwarming.

Keuken  met 4-pits keramische kookplaat, koelkast / vriezer, magnetron, oven, koffiezetapparaat en waterkoker. Buiten in de patio is een wasmachine

Badkamer met douche, toilet en wastafel.

Boven

Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, inbouwkasten, commode, spiegel, raam en een klein balkon, airconditioning en vaste verwarming

Slaapkamer een tweepersoonsbed, inbouwkast, klein balkon, airconditioning en vaste verwarming

badkamer  met bad met daarin een douche, toilet, bidet en wastafel.

Buiten

 

Achterterras (patio) met tafel en 4 stoelen en BBQ.

Gemeenschappelijke tuin met zwembad (op nog geen 50 meter van de woning)

Groot zwembad dit is ongeveer 75 meter lopen van de voordeur en bevindt zich achter de huizen aan de andere kant van de weg.

Afstand Burriana strand 350 meter

Afstand centrum 600 meter

Parkeren gratis aan straat.

Foto´s van Nerja N482

In de omgeving van Nerja N482

Deze woning is perfect gelegen in het Parador gebied, tussen het bekende Burriana strand en het gezellige centrum van Nerja, beide op 5 tot 10 minuten loopafstand.

Het Burriana strand is een breed strand en heeft een heerlijke wandelboulevard met veel restaurants, terrassen, winkeltjes en enkele barren.

Het authentieke Nerja is gelegen aan de Costa del Sol ongeveer 60 km. ten oosten van Malaga, op ongeveer 65 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is nog een echt Spaans dorp met een gezellig en heel jaar door levendig centrum met kleine straatjes met veel tapasbarretjes een schilderachtig plein (Balcon van Europa) met een mooi wit kerkje en is dan ook één van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd. 

Verder ligt op 7 km land inwaarts in de bergen het mooie witte dorpje Frigiliana. Dit dorp is al meerdere keren verkozen tot mooiste witte dorp (Pueblo blanco) van geheel Andalusie en op een uurtje rijden ligt Granada met het indrukwekkende Alhambra en de Siera Nevada waar je in de wintermaanden heerlijk kunt skieen.

Wilt u meer informatie over het huren van een vakantiewoning in Nerja, neemt u dan gerust contact met ons op. Villandalux is een gecertificeerd Nederlands Makelaarskantoor in Nerja en wij verhuren vakantie woningen, villas met prive zwembad en appartementen. Ook kunt u bij ons terecht voor het kopen van een woning.

Villandalux heeft een groot aanbod vakantie woningen in Nerja en omgeving zoals villa met privezwembad, appartement, dorps woning en rij huizen.

De faciliteiten van Nerja N482

Interieur

Airco
Wi-Fi
Satelliet tv
Verwarming
Wasmachine

Exterieur

Gemeenschappelijk zwembad
Balkon
Terras
BBQ
Centrum op loopafstand
Winkels op loopafstand
Strand op loopafstand

Zoover score van: Nerja N482

Aanvraag info van: Nerja N482


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)