complex met gemeenschappelijk zwembad
prachtig uitzicht
appartement met zeezicht
indeling
modern appartement
mooie terrassen
nieuwbouw

Algemene informatie


Referentie:Torrox TO1498 Prijs:€ 136.000,- Woonruimte: 74,45 m2 Terrasruimte: 28,36m2 Zwembad: Gemeenschappelijk Slaapkamers: 1 Badkamers: 1

Wooncomplex met een fantastisch uitzicht op zee en de bergen, op korte loopafstand van het strand en tussen het beroemde dorpjes  Nerja en Torrox Costa. Het klimaat in Torrox staat bekend als de beste in Europa met een gemiddelde temperatuur van 18 graden.

Dit nieuwe wooncomplex heeft appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers, allemaal met grote terrassen, en inclusief berging en garage. Dit nieuwe exclusieve complex heeft ook gemeenschappelijke zwembaden voor volwassenen, kinderen en een complete outdoor-fitnessruimte.

Dit appartement met één tweepersoonsslaapkamer heeft een oppervlakte van 54,35 m2 en heeft een eigen terras op het oosten van 14,16 m2. Het interieur is zeer modern met een open, volledig uitgeruste keuken, een lichte woonkamer en een volledig ingerichte badkamer. Het appartement is voorzien van airconditioning en verwarming.

 

Samenvatting van de belangrijkste kenmerken:

 

Ontwikkeling in aanbouw en gereed  in 2022.

Foto´s van Torrox TO1498

In de omgeving van Torrox TO1498

Torrox Costa is een populaire vakantiebestemming met zijn lange boulevard met de restaurants en tapasbarren. Ook in de winter blijft Torrox Costa levendig. Torrox Costa is gelegen op 60 kilometer van de luchthaven van Malaga en is gemakkelijk bereikbaar. Torrox Costa heeft samen met Nerja, het beste klimaat van Europa, wat zorgt voor niet te hete zomers en zachte winters. De ideale bestemming om vakantie te vieren en zo ook om uw woning te kunnen verhuren.

Overweegt u een huis te kopen vlakbij Nerja, lees hieronder wat Nerja u te bieden heeft

Het authentieke Nerja is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd. 

Neem een Nederlandse makelaar wanneer u een huis wilt kopen in Nerja, Torrox Costa en omgeving.

Voor meer informatie over het kopen van een huis of appartement in Nerja, Torrox Costa en omgeving in Zuid Spanje, neemt u gerust contact met ons op. Villandalux is een gecertificeerde Nederlands Makelaar in Nerja - Andalusie. Wij helpen u in uw eigen taal en maken u wegwijs in de Spaanse onroerend goed markt. Wij kunnen voor u bemiddelen, zelfs wanneer de woning bij een andere makelaar te koop staat. De Spaanse onroerend goed markt is wezenlijk anders dan in Nederland. Het is heel belangrijk een betrouwbare makelaar in de arm te nemen die uw taal spreekt, op de hoogte is van alle regels in Spanje en die u kan begeleiden in het aankoopproces. Wij helpen u graag verder. 

De faciliteiten van Torrox TO1498

Interieur

Airco

Exterieur

Gemeenschappelijk zwembad
Goede afwerking

Zoover score van: Torrox TO1498

Aanvraag info van: Torrox TO1498


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)