Algemene informatie


Referentie:Torrox TO1496 Prijs:€ 525.000,- Woonruimte: 177 m2 Terrasruimte: N.V.T. Zwembad: Prive Slaapkamers: 3 Badkamers: 3

Te koop nieuwbouw villa in Torrox Costa

Een prachtig nieuwbouw huis gelegen in een rustig gebied in Torrox Costa. Je hebt vanaf deze villa uitzicht op de zee en de bergen. Deze villa is goed bereikbaar met de auto. Nerja op 7 minuten afstand en Malaga airport op 46 minuten afstand. Een perfect gelegen villa. Deze villa is gebouwd met hoge kwaliteit materialen en heeft een mooi design. De villa is omringd door veel gras met 486m2 grond. Het huis heeft 2 grote terassen met mooi uitzicht en een zwembad. Het huis word volledig ingericht verkocht, met airco (warm en koud) en grote ingebouwde kasten, aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Ook heeft de villa alarmsystemen en solar panelen. 

 

Wilt u een woning in Torrox Costa of Nerja in Zuid Spanje kopen. Neemt dan contact op met uw Nederlandse Makelaar Villandalux in Nerja.

Foto´s van Torrox TO1496

In de omgeving van Torrox TO1496

Gelegen in Penoncillo in Torrox Costa. Deze nieuwbouw wijk in Torrox Costa, dichtbij Nerja, is momenteel volop in ontwikkeling. Er zijn op dit moment diverse nieuwbouw projekten te koop met verschillende type woningen zoals villas met prive zwembad, rij woningen met zwembaden op de dakterrassen met een geweldig uitzicht op zee, appartementen en geschakelde woningen. Ook zijn er nog verschillende percelen te koop om uw eigen droom woning op te bouwen. De wijk is gunstig gelegen direkt aan de Middellandse zee in Torrox Costa. De afstand tot het populaire Nerja is 8 kilometer. Doordat de wijk veel hoogteverschil heeft, hebben alle huizen een prachtig uitzicht over zee. Unieke mogelijkheid om een moderne nieuwe woning te kopen of bouwen aan de Middellandse Zee in het mooie Zuid Spanje.

Wilt u een woning in Torrox Costa of Nerja in Zuid Spanje kopen. Neemt dan contact op met uw Nederlandse Makelaar Villandalux in Nerja.

De faciliteiten van Torrox TO1496

Interieur

Airco

Exterieur

Prive zwembad
Zeezicht
Goede afwerking
Goede locatie

Zoover score van: Torrox TO1496

Aanvraag info van: Torrox TO1496


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)