terras
moderne villa
privé zwembad
privé zwembad
moderne villa
privé zwembad
woonkamer
keuken
slaapkamer
slaapkamer
badkamer
moderne villa
carpoort
moderne villa
privé zwembad
zeezicht

Algemene informatie


Referentie:Torrox TO1495 Prijs:€ 450.000,- Woonruimte: 145 m2 Terrasruimte: N.V.T. Zwembad: Prive Slaapkamers: 3 Badkamers: 2

Moderne luxe villa, gebouwd in 2018 met privé zwembad (zout water) in Torrox Costa op 500 meter van het strand.

Het huis heeft een bebouwde oppervlakte van 145 m2 en oppervlakte van het perceel is 400 m2 en is op het zuiden gericht.

Het heeft 2 verdiepingen, een kelderverdieping en privé zwembad met zoutwater (infinity pool).

De villa heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers met inloopdouce en stortdouche, woonkamer met hoog plafond, keuken met oven, magnetron, vaatwasser en luxe koel/vries combinatie, ruimte voor wasmachine, verschillende terrassen met zicht op zee en bergen, veranda, en tuin. Zeer ruime oprit waar evt een carport gemaakt kan worden.

Kwaliteiten: koude en warme airconditioning door het hele huis, zonnepanelen, aluminium kozijnen met dubbele beglazing, luxe inbouwkasten, ingerichte luxe keuken en alarmsysteem.

Mooie vrij gelegen buiten terrassen met het privé zwembad en prachtig uitzicht.

Ligging in Penoncillo met een prachtig uitzicht over zee en de bergen, op korte afstand van het strand in Torrox Costa.

Goede mogelijkheid om een nieuwbouwvilla op korte afstand van de zee te kopen in Torrox Costa in de mooie nieuwbouwwijk Penoncillo. 

Foto´s van Torrox TO1495

In de omgeving van Torrox TO1495

Gelegen in Penoncillo in Torrox Costa. Deze nieuwbouw wijk in Torrox Costa, dichtbij Nerja, is momenteel volop in ontwikkeling. Er zijn op dit moment diverse nieuwbouw projekten te koop met verschillende type woningen zoals villas met prive zwembad, rij woningen met zwembaden op de dakterrassen met een geweldig uitzicht op zee, appartementen en geschakelde woningen. Ook zijn er nog verschillende percelen te koop om uw eigen droom woning op te bouwen. De wijk is gunstig gelegen direkt aan de Middellandse zee in Torrox Costa. De afstand tot het populaire Nerja is 8 kilometer. Doordat de wijk veel hoogteverschil heeft, hebben alle huizen een prachtig uitzicht over zee. Unieke mogelijkheid om een moderne nieuwe woning te kopen of bouwen aan de Middellandse Zee in het mooie Zuid Spanje.

Wilt u een woning in Torrox Costa of Nerja in Zuid Spanje kopen. Neemt dan kontakt op met uw Nederlandse Makelaar Villandalux in Nerja.

De faciliteiten van Torrox TO1495

Exterieur

Prive zwembad
Zeezicht
Uitzicht op de bergen
Goede afwerking
Goede locatie

Zoover score van: Torrox TO1495

Aanvraag info van: Torrox TO1495


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)