prive zwembad
moderne keuken
ruime woonkamer
badkamer
badkamer ensuite
toilet
moderne style
achtergevel
slaapkamer
inbouwkasten
badkamer ensuite
moderne raampartijen
ruime ramen in sotano
sotano
sotano
zonneboiler
ruim dakterras
uitzicht dakterras
uitzicht
uitzicht dakterras

Algemene informatie


Referentie:Nerja NE1490 Prijs:€ 498.000,- Woonruimte: 235 m2 Terrasruimte: N.V.T. Zwembad: Prive Slaapkamers: 3 Badkamers: 2

Nieuwbouw moderne villa afgewerkt met hoge kwaliteit in de mooie wijk Exotica in Nerja Zuid Spanje

Deze moderne villa is gelegen in de populaire wijk Exotica met in de directe omgeving soortgelijke moderne huizen.

Indeling huis Exotica Nerja:

Entree met automatische garagedeur naar parkeerplaats. 

Entreedeur naar woonverdieping.

Ruime woonkamer met grote haard, moderne open keuken met alle inbouwapparatuur, toilet en een moderne open trap. (totale ruimte 100 m2). Vanuit de woonkamer toegang via een grote schuifpui naar het terras en het zwembad. Deze verdieping heeft een open vide met een hoogte van 5 meter wat een ruimtelijk effect geeft.

Bovenverdieping: De moderne roestvrijstalen trap gaat via een open vide naar de ruime slaapkamer met grote inbouwkast en badkamer ensuite met douche, toilet, bidet, wastafel en vloerverwarming. Toegang naar ruim terras aan zowel de voor- als achterzijde van de slaapkamer.

Vanuit de slaapkamer toegang naar een voorterras en met een trap verder naar het grote dakterras met prachtig uitzicht over Nerja, de zee en de bergen.

Beneden is een zeer grote kelderverdieping met grote ramen en schuifpuien (totaal 100 m2) met 2 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan 1 is voorbereid), kleedkamer, woonkamer, keuken voorbereid en bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger. Vanuit elke ruimte toegang tot terrassen middels hoge schuifpuien, veel natuurlijk licht in deze verdieping.

Buiten: diverse terrassen en privé zwembad op het nivo van de woonkamer.

Dit huis is zeer mooi afgewerkt, heeft aluminium kozijnen met dubbel glas, deels vloerverwarming, openhaardkachel, inbouwkasten, moderne nieuwe keuken. 

Ligging op korte afstand van de stranden en het centrum van Nerja.

Nederlandse makelaar Villandalux in Nerja; vertrouwd adres voor het kopen van een huis in Nerja, Torrox Costa en omgeving, in Zuid Spanje.

Foto´s van Nerja NE1490

In de omgeving van Nerja NE1490

Dit huis is gelegen in de populaire wijk Exotica in Nerja, Zuid Spanje.

Dit nieuwbouw huis ligt in een mooie omgeving en in de direct omgeving gelijksoortige woningen. Korte afstand naar het centrum en de stranden van Nerja. 

Deze nieuwbouw wijk kent een grote variatie aan huizen. U vindt hier diverse woning type; appartement, villa met prive zwembad, geschakeld huis, vrijstaande huis en rijwoningen. Overweegt u een huis te kopen in Zuid Spanje? Dan is een huis in Exotica in Nerja een goede keuze. Korte afstand naar zee en het centrum van Nerja.

Het authentieke Nerja in Zuid Spanje is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen in Andalusie die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd. 

Voor meer informatie over het kopen van een huis, villa of appartement in Nerja Zuid Spanje, neemt u gerust kontakt met ons op. Villandalux is een gecertificeerde Nederlandse Makelaar in Nerja - Andalusie.

De faciliteiten van Nerja NE1490

Interieur

Vloerverwarming

Exterieur

Prive zwembad
Terras
Zeezicht
Uitzicht op de bergen
Goede afwerking
Goede locatie

Zoover score van: Nerja NE1490

Aanvraag info van: Nerja NE1490


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)