luxe appartementen
zeezicht
gemeenschappelijk zwembad
penthouses
terras
woonkamer

Algemene informatie


Referentie:Torrox TO1482 Prijs: €169.500,- Woonruimte: m2 Terrasruimte: N.V.T. Zwembad: Gemeenschappelijk Slaapkamers: 1 Badkamers: 1

Luxe nieuwbouw appartementengebouw dat nu wordt gerealiseerd in Torrox Costa op korte afstand van Nerja in Zuid Spanje.
Er worden luxe appartementen met 1 slaapkamer en 1 badkamer(vanaf € 169.500,-), met 2 slaapkamers en 2 badkamers (vanaf € 188.800,- ) en met 3 slaapkamers en een groot dakterras (vanaf € 303.000,-) gebouwd met zeezicht en op nog geen 100 meter van het strand. Alle appartementen zijn gelegen op het Zuiden, hebben de gehele dag zon en prachtig uitzicht op zee.
Er is een gemeenschappelijk zwembad en garage of extra bergruimte is optioneel.

Unieke kans om een nieuwbouw appartement te kopen in Torrox Costa op zeer korte afstand van de Middellandse Zee en het gezellige Nerja.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Villandalux, uw Nederlandse makelaar voor het veilig kopen van een huis, appartement of villa in Nerja, Torrox Costa en omgeving. 

Foto´s van Torrox TO1482

In de omgeving van Torrox TO1482

Dit appartementen gebouw ligt in Torrox Costa op nog geen 100 meter van het strand.

Torrox costa met zijn lange wandel boulevard ligt op ongeveer 600 meter en het gezellige Nerja op ongeveer 6 km.

De levendige stad Malaga, waar ook het dichtsbijzijnde vliegveld is, ligt op 50 km.

Torrox Costa is een populaire badplaats in Zuid Spanje. De lange boulevard van Torrox Costa heeft volop restaurants en tapasbarren, is vlak en leent zich om een lange wandeling langs het mooie strand te maken. Op de stranden van Torrox Costa zijn ligbedden en parasols te huur. Op dit moment is Torrox Costa populair en er zijn diverse nieuwbouw projecten. Het mooie Nerja is op enkele autominuten gelegen.

In de directe omgeving van het nieuw te bouwen appartementen complex, vindt u soortgelijke bebouwing, appartementen, villas en huizen. Door de perfecte ligging op korte afstand van het strand, zijn deze appartementen zeer geschikt om te verhuren. Informeert u bij de verhuurafdeling van Villandalux naar de diverse mogelijkheden.

Voor meer informatie over het kopen van een huis, villa of appartement in Nerja Zuid Spanje, neemt u gerust kontakt met ons op. Villandalux is een gecertificeerde Nederlandse Makelaar in Nerja - Andalusie.

De faciliteiten van Torrox TO1482

Interieur

Airco
Dubbel glas

Exterieur

Gemeenschappelijk zwembad
Zeezicht
Strand op loopafstand
Goede afwerking
Goede locatie

Zoover score van: Torrox TO1482

Aanvraag info van: Torrox TO1482


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)