Algemene informatie


Referentie:Torrox TO1473 Prijs:€ 450.000,- Woonruimte: 117 m2 Terrasruimte: N.V.T. Zwembad: Prive Slaapkamers: 3 Badkamers: 3

Te koop deze nieuwbouw villa met zout water zwembad in Torrox Costa op korte rij-afstand van Nerja gelegen. De villa wordt gebouwd in Torrox Park en heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers en is gelegen op een perceel van 369 m2.  

De woning heeft een ruime woonkamer, moderne keuken en een ruim terras. Dakterras met prachtig zeezicht. Parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Daarnaast is deze koop woning zeer licht, op het zuiden gericht en prachtig zeezicht.

De woning is voorzien van aluminium kozijnen, warmwatervoorziening via zonnepanelen, airconditioning, alarmsysteem. Wordt opgeleverd inclusief nieuwe meubels.

Deze hoogwaardig afgewerkte nieuwbouw villa is uniek in ons vastgoed aanbod in Nerja en Torrox, Zuid Spanje. Villandalux heeft een ruim aanbod koop woningen, villas, villa met prive zwembad, appartementen en rij-huizen in onze vastgoed portefeuille in oa Torrox en Nerja. Ook voor woningen in andere delen van Zuid Spanje, kunt u bij uw Nederlandse makelaar Villandalux terecht. 

Foto´s van Torrox TO1473

In de omgeving van Torrox TO1473

Deze villa met prive zwembad is gelegen in Torrox Park in Torrox Costa met diverse restaurants etc in de omgeving, op korte afstand van het strand en de boulevard van Torrox Costa. Het populaire Nerja is gelegen op 8 km afstand. De woning ligt in een nieuwbouw wijk in Torrox Park, op korte afstand van de Middellandse zee en de leuke stranden van Torrox Costa en Nerja. In de direkte omgeving staan gelijksoortige vrijstaande huizen. Ook vindt u in de omgeving appartementen en villas met prive zwembad.  

De faciliteiten van Torrox TO1473

Exterieur

Prive zwembad
Zeezicht

Zoover score van: Torrox TO1473

Aanvraag info van: Torrox TO1473


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)