woonkamer
keuken
slaapkamer
badkamer
terras
balkon

Algemene informatie


Referentie:Nerja NE1471 Prijs:€ 247.900,- Woonruimte: 100 m2 Terrasruimte: 50m2 Zwembad: N.V.T. Slaapkamers: 3 Badkamers: 2

Rij woning met 3 slaapkamers en 2 badkamers in de Parador wijk. De woning heeft 2 zeer grote terrassen van 50 m2. Airconditioning. De woning is zeer gunstig gelegen in de Parador Area op korte afstand van het centrum van Nerja. Behoeft verbouwing maar dit is gereflecteerd in de prijs van de woning.

Mogelijkheid om een woning te kopen op zeer korte afstand van het Burriana strand en in een zeer geliefde wijk in het centrum van Nerja. Vilandalux heeft een groot aanbod vastgoed in Nerja: woningen, huizen, villas en appartementen in Nerja, Torrox in Zuid Spanje.  Ook interessant voor de verhuur. Informeer bij de verhuurafdeling van Nederlandse Makelaar Villandalux naar de mogelijkheden.

Foto´s van Nerja NE1471

In de omgeving van Nerja NE1471

De urbanisatie Los Gladiolos ligt in de geliefde Parador Area. Deze wijk is zeer gunstig gelegen tussen het Burriana strand en het centrum van Nerja, beiden op 5 minuten loopafstand. Overweegt u een woning te kopen in Zuid Spanje? Dan is dit een unieke kans om een woning in het centrum van Nerja te kopen, rustig gelegen en op korte afstand van de zee. We bieden in de Parador Area in Nerja diverse woningen te koop aan. 

Het authentieke Nerja is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd. 

Voor meer informatie over het kopen van een woning of appartement in Nerja Zuid Spanje, neemt u gerust kontakt met ons op. Villandalux is een gecertificeerd Nederlands Makelaarskantoor in Nerja - Andalusie.

De faciliteiten van Nerja NE1471

Interieur

Airco

Exterieur

Terras
Strand op loopafstand

Zoover score van: Nerja NE1471

Aanvraag info van: Nerja NE1471


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)